Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Adverteren

Radioreclame op Costa Blanca Radio werkt ook voor u!

Media zoals radio-, tv,- en internetreclame werken uitstekend bij veelvuldige herhaling. Uit onderzoeken blijkt dat een boodschap minstens 5 tot 8 keer gehoord of gezien moet zijn voor deze onthouden wordt. Bij gedrukte media bepaalt de lezer zelf of een boodschap aandacht krijgt.

Radio is dwingender: uw boodschap wordt vaak gehoord en krijgt alle aandacht omdat het de enige boodschap is die op dat moment te horen is.

Radioreclame kent nóg een krachtig voordeel. Juist omdat op de radio beelden ontbreken, gebruikt de luisteraar zijn eigen verbeeldingskracht en er is geen krachtiger en beter verkoopmiddel dan de verbeeldingskracht van de mens zelf. De luisteraar hoort de boodschap en vormt een beeld … een beeld dat maakt dat uw boodschap beter wordt onthouden dan op elke andere wijze!

Adverteren op Costa Blanca Radio duur?

Nee hoor!

Al voor de prijs van 1 enkele advertentie in een maand- of weekblad kunt u een volle week adverteren op Costa Blanca Radio en soms hebben we aanbiedingen waarvan u écht gebruik moet maken!

Costa Blanca Radio richt zich op een diverse groep luisteraars die actief in het leven staat. Met 2 frequenties aan de Costa Blanca bereikt u altijd direct uw potentiële klanten:

– Radio Costa Blanca Noord FM 97.6

– Radio Costa Blanca Zuid  FM 101.5

Onze accountmanagers zijn geen ‘spotjesverkopers’, maar echte specialisten op hun vakgebied: radioreclame! Wij denken niet in budgetten, maar in concepten: creatieve oplossingen die meer rendement genereren voor uw kostbare budget. Niet ‘binnenlopen, scoren en wegwezen’, maar tijd hebben voor de klant en op maat oplossingen aandragen. We zijn er dan ook trots op dat ruim 80% van onze klanten na hun eerste reclamecampagne op Costa Blanca radio een nieuwe campagne bij ons boekt of verlengt!

Wilt u ook uw omzet zien stijgen tussen de 9 en 29%?

Neem dan contact op via het invulformulier of bel met +34 659 169 527.