Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Restaurant Casa Pepa (Ondara) verder onder vlag BonAmb (Jávea)

Geschreven door Op 4 juli 2019

Restaurant BonAmb uit Jávea en Casa Pepa Restaurant uit Ondara hebben overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van Casa Pepa door BonAmb. De partijen melden dat dit is gebeurd na een aantal maanden van intensief overleg. Casa Pepa heeft 1 Michelinster en 2 zonnetjes van Repsol. BonAmb kreeg 2 Michelinsterren en 3 zonnetjes van Repsol.

Historie
Casa Pepa werd in 1986 gestart door Pepa Romans. Het restaurant verwierf haar Michelinster in het jaar 2000 en Pepa Romans was daarmee de eerste vrouwelijke chef in de Comunidad Valencia die deze eer ten deel viel. Na het veel te vroeg overlijden van Pepa in december 2016 viel het haar dochters zwaar om de draad weer als vanouds op te pakken en werd uiteindelijk besloten om een nieuwe eigenaar te zoeken.

Continuïteit
Dankzij de overeenkomst met BonAmb is de continuïteit van Casa Pepa gegarandeerd. Een woordvoerder van BonAmb meldt dat het restaurant altijd veel respect heeft gehad voor de kwaliteit van de door Casa Pepa geserveerde gerechten. Verder zegt Bonamb zich volledig te herkennen in de paradijselijke setting waarin Casa Pepa zich bevindt.

Toekomst
Sole(dad) Ballester Romans, een van de dochters van Pepa, heeft besloten het werk van haar moeder voort te zetten. Dat gebeurt in goede samenwerking met Alberto Ferruz, de chef￾kok van BonAmb. Ook de overige medewerkers blijven behouden voor het restaurant. uit respect blijft verder de naam Casa Pepa behouden.

Doel van de samenwerking
De bedoeling is dat de fusie tussen de beide creatieve geesten Alberto en Soledad wederzijds leidt tot nieuwe invullingen en een nog beter aanbod aan de Marina Alta, waarbij de gerechten per locatie hun eigen identiteit zullen behouden, aldus de woordvoerder. Dankzij de overname kan Restaurante BonAmb nu ook evenementen aanbieden voor groepen tot maximaal 250 personen.

Costa Blanca Radio regionieuws redactie

Deel dit met je vrienden, like & share