Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Bent u als belegger klaar voor 2023?

Geschreven door Op 15 januari 2023

Veel beleggers zullen zich 2022 herinneren als een brutaal jaar op de markten. De Dow Jones, de S&P 500, de Euronext en de Nasdaq 100 gleden allemaal af naar beursterrein.

Hugo Investing is een team van professionals met passie voor beleggen. Het betreft het team van het voormalige BinckBank Spain, met samen meer dan 60 jaar ervaring in het bijstaan van particuliere beleggers. Een van Hugo’s mantra’s is vasthouden aan je beleggingsplan. Doelen en omstandigheden veranderen echter, waardoor een regelmatige herziening van de portefeuille verplicht is voor succesvol beleggen. Beleggen in de juiste sector kan een groot verschil maken in een volatiel jaar. Tijdens dit seminar zal Hugo de deelnemers inspireren om hun portefeuille klaar te maken voor 2023.

Hugo organiseert een gratis seminar op 18 januari om 15.30 uur in Hotel Almirante, Playa de San Juan, Alicante. Tijdens dit seminar zal Hugo de deelnemers inspireren om de markt in 2023 te overtreffen.

Martin Totté, ervaren belegger en spreker voor dit seminar, zegt hierover:
”Ik begin met een korte terugblik op 2022 en een vooruitblik op 2023. Vervolgens zoom ik in op de kansen, bijvoorbeeld in de energie- en technologiesector. Ik sluit af met een aantal concrete handels- en beleggingsideeën die u direct kunt toepassen in uw strategie.”

Meer weten? Kijk op de website van Hugo Investing.