Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

De nieuwe ochtendshow gemist?

Geschreven door Op 25 november 2022

Heb je vanochtend onze nieuwe ochtendshow gemist? Dan heb je dit nieuws ook gemist:

Volgens Miguel Mínguez van de regionale gezondheidsraad zal in totaal 40% van het budget van de regering van Valencia voor 2023 voor de bouw of hervorming van gezondheidscentra worden besteed in de provincie Alicante. Volgend jaar wordt het hoogste bedrag ooit in gezondheid ge-investeerd met als doel het openbare gezondheidssysteem te versterken en universele toegang te blijven garanderen.

Laat Black Friday geen ‘zwarte fraude-dag’ worden. Die waarschuwing geeft de Nationale Politie. Let daarbij op de gevaren van nepaanbiedingen op sociale media voor goederen die niet bestaan en kwaadwillende websites die echte winkeliers imiteren, zo adviseert de politie.

Bij Bioparc in Valencia is onlangs een babyolifant geboren en aangezien de jongen het goed doet, mag hij nu naar buiten in het buitenverblijf van de olifanten. De geboorte van de eerste Afrikaanse olifant in de regio Valencia is van groot belang in de natuurbeschermingswereld. Het is het resultaat van vele jaren van inspanning en voorbereiding, aldus het park.

Je hoort de Costa Blanca Radio ochtendshow elke werkdag van 7 tot 9.