Nieuwe programmering op Costa Blanca Radio

Written by on 2 februari 2019

Costa Blanca Radio ondergaat de komende periode een aantal wijzigingen. Zo start Bart van der Molen maandag om 8 uur met de nieuwe ochtendshow voor de Costa Blanca. De Bart van der Molen in de Morgenshow is elke werkdag van 8 tot 10 te beluisteren. Costa Blanca Radio is daarmee de enige radiozender op FM in de regio, gericht op Nederlandstaligen aan de Costa Blanca, die een gepresenteerde ochtendshow in het Nederlands aanbiedt.

Costa Blanca Radio heeft de ambitie om dé regioradio voor Nederlandstaligen aan de Costa Blanca te worden. In de loop van deze maand start Costa Blanca Radio verder met een nieuw zakelijk programma aan het begin van de avond. Ook nieuw is het landelijke en internationale nieuws dat per direct vast onderdeel uitmaakt van de programmering.

Een groeiend team aan medewerkers draagt zorg voor programma-items, techniek en presentatie. Onderdeel van de veranderingen is de uitbreiding van de nieuwsredactie.

Musicdirector Rick van Velthuysen benadrukt echter dat Costa Blanca Radio vooral een ‘music driven’ radiostation blijft, waarbij muziek de boventoon voert. Van Velthuysen, een bekende naam in de Nederlandse media, is onder andere bekend als DJ voor de Avro, Radio 538 en Radio Veronica. Momenteel is hij, naast zijn werk voor Costa Blanca Radio, ook werkzaam voor NPO radio 2. Rick blijft verder stem van het station, samen met media-ondernemer en DJ Erik de Zwart.

Populaire doelgroepprogramma’s als Noche Romantica, 90’s Forever en de Dance Classics Party maken ook in de nieuwe opzet deel uit van de programmering.

Deel dit met je vrienden, like & share

Costa Blanca Radio Live

ON AIR

Current track
TITLE
ARTIST

Background