Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Regionieuws 14 maart 2023

Geschreven door Op 14 maart 2023

De eerste fase van het renovatie-, aanpassings- en hervormingsprogramma voor de musea van Denia om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe regionale regelgeving is gepresenteerd door burgemeester Vicent Grimalt; wethouder voor cultuur, Raúl García de la Reina; en het hoofd van de archeologieafdeling van de stad, Massu Sentí.

De regionale afdeling cultuur had de gemeente gewaarschuwd dat de huidige voorzieningen niet op peil waren en dat de musea volledig toegankelijk moesten zijn voor het publiek.

Twee paddle-boarders zijn gered door de kustwacht, nadat ze door wind en stroming de zee in werden geduwd. De vrouwen, 52 en 58 jaar oud, bevonden zich volgens de lokale politie op ongeveer 3,7 km van Torrevieja.

TM Real Estate Group uit Torrevieja heeft opnieuw zijn zinnen gezet op Benidorm om zijn vastgoeduitbreiding voort te zetten. Dat meldt Benidorm Nieuws. Het bedrijf heeft een stuk grond verworven in het Vía Parque-gebied, in de wijk IES Mediterrània: tussen de woonwijken Las Terrazas en Jardín de Benidorm. Volgens het bedrijf wordt het een toren met 25 verdiepingen en twee parkeerkelders. Het krijgt 108 woningen met 1, 2 en 3 slaapkamers, evenals drie solariumpenthouses. Het zal gemeenschappelijke ruimtes, tuinen, een zwembad voor volwassenen, een kinderbad, twee jacuzzi’s, een fitnessruimte, een paddle-tennisbaan, multisport- en een kindergedeelte hebben.