Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Gezocht: verkoopadviseurs

Geschreven door Op 31 oktober 2019

Als gevolg van de toegenomen activiteiten is Costa Blanca Radio per direct op zoek naar verkoopadviseurs.

We zoeken verkoopprofessionals die vooral klantadviseur zijn. Ze zullen intensief samenwerken met onze radioprofessionals. Herken je jezelf hierin? Dan willen we snel met je in contact komen via info@costablancaradio.nl. Stuur ons je CV en vertel ons waarom JIJ de persoon op de juiste plek bent.

Wij zoeken vertegenwoordigers in zowel Costa Blanca Noord als Costa Blanca Zuid. Standplaatsen zijn o.a. Alicante, Altea, Benidorm, Calpe, Denia, Moraira, Javea en Torrevieja.

Over Costa Blanca Radio:

Costa Blanca Radio is binnen twee jaar tijd uitgegroeid van een non-stop radiozender naar een multimedia merk. Costa Blanca Radio is het enige radiostation aan de Costa Blanca met een gepresenteerde Nederlandstalige ochtendshow, elk uur (en op de prime-time uren elk half uur) nieuwsupdates, en een programmering die steeds meer luisteraars weet te boeien.

Naast onze radiozender groeien ook onze sociale mediakanalen hard. Behalve via Facebook, Instagram en Twitter is Costa Blanca Radio recent ook gestart met een eigen Soundcloud-account en zijn we sinds kort met interessante wekelijkse video’s te vinden op YouTube.

Maar onze ambities gaan veel verder. Wil je deel uitmaken van hét Feel Good mediabedrijf van de Costa Blanca? Mail ons nu meteen.